USA resan del 4

17 juni. Nästa dag åkte vi till White Sands Monument i New Mexico. Och hörni, Sälen på sommaren är allt jag har att säga.

Vi hann inte med så mycket mer den dagen eftersom vi åkte vidare till Texas. Här var vi framme vid The Big Texan Steak Ranch. Vi fick vänta (och vara hangry) i en timme på att bli bordsplacerade, men maten och upplevelsen var helt klart värt tålamodet.

Vi avslutade dagen på Motel 6 i Amarillo.

18 juni. Under hela resan var vi riktigt less på att äta mat som knappt smakade något annat än vatten/socker. Det spelade ingen roll i vilken prisklass vi la oss – ingen mat var god. Och tänk att vara hangry på det. Grädden på moset. Dagen efter åkte vi vidare från Texas till Santa Fe. Där hittade vi till Panera Bread, som hade hyfsat god mat. Resten av vår resa åt vi i stort sett varje dag på Panera bread, och jag beställde alltid min favoritsoppa: cheddar- och broccolisoppa.

Därefter åkte vi vidare till Albuquerque och besökte Better Call Saul’s Office, Walter Whites hus, biltvätten, Hank och Marie samt Jessies hus, Dog House och Los Pollos Hermanos. WWs hus var verkligen ett äventyr i sig. Läs mer om detta på Tripadvisor (ägaren satt utomhus när vi var där också). Vi lekte dock vilsna turister i bilen och undvek ögonkontakt när vi närmade oss huset. Vi avslutade dagen på Microtel Inn & Suites by Wyndham i Gallup.

Biltvätten.

Hank och Maries hus.

Jessies hus.

Los Pollos Hermanos (som precis hade stängt för dagen).

19 juni. Dagen efter svängde vi spontant förbi Petrified Forest och Meteor Crater Visitor Center. Därefter käkade vi på Fat Olives i Flagstaff.

När vi körde vidare mot Grand Canyon så svängde vi av vid Moran Point och Historic Navajo Bridge. Här sitter jag på en klippa i Grand Canyon.

Innan vi checkade in på Super 8 by Wyndham i Page, så åkte vi till Vermilion Cliffs National Monument. Vi lyckades tyvärr pricka in solnedgången och hann inte se så mycket av det vackra landskapet. Jag skulle helt klart kunna åka dit igen.

 

För att inläggen inte ska bli alltför långa så har jag valt att dela upp dem i flera inlägg. Klicka här för att komma till USA resan del 5.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *