Säg hej till det nya SOVRUMMET

Hörni! Sovrummet har fått ett rejält lyft. Tänk så mycket lite färg, nya gardiner och plantor kan göra? Jag har ju varit less på den rosa tapeten sedan jag flyttade in för lite mer än två år sedan. Eller ja, det har egentligen varit det enda som jag har stört mig på sedan jag flyttade in – så jag känner verkligen en inre frid nu när jag är omgiven av vita väggar.

Jag kan verkligen ligga och njuta här hela dagen, utan att tampas med den där “jag borde gå upp”-känslan. Dessutom känns rummet extra mysigt nu när det är höst.

 

Sovrummet är dock inte helt färdiginrett. Dels ska jag äntligen våga mig på att köpa och sätta upp nattdukslampor på väggen (jag är egentligen allergisk mot att göra hål i väggen), dels behövs ett avlastningsbord av något slag. Jag tänker mig ett par svarta trendiga lampor (t.ex. Nymåne från Ikea eller Jordan Stor från Ellos kanske?) och en mörkgrå betongmönstrad “byrå” (som liknar Bestå Kallviken från Ikea). Jag har egentligen förälskat mig i Kallviken, men tyvärr säljs inte stommen i färgen helsvart – så jag får helt enkelt leta vidare.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *