Min nästa livssatsning

Hösten väcker alltid ny livsglädje och motivation i mig. Mina tankar är ständigt fyllda med tusentals idéer och projekt som jag vill förverkliga. Överflöd av energi, åtminstone inom mig. Och när jag får en idé som ger mig fjärilar i magen så finns det bara en väg att gå: jag går ALL IN.

 

Så… vad är min senaste idé? För mig har digital produktion alltid varit något som jag har brunnit lite extra för i perioder. Och nu, när jag är färdig med min masterexamen så känner jag att det finns en ny väg för mig att gå: jag vill följa min nästa (och eviga) dröm om att utbilda mig inom IT. Nu har jag dessutom valt inriktning: jag ska bli interaktionsdesigner.

 

Min plan är att skapa en serie på hemsidan som följer min resa från start-slut – det är ju rätt kul att se den egna progressionen. Samtliga inlägg kommer i så fall publiceras och följa en röd tråd under kategorin “Utbildning” – håll utkik!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *