Fredagskänslor

Ännu en vecka har passerat. Man säger alltid att det går fort, fortare än den förra, och sedan fortare än den. Och  veckorna är så otroligt innehållsfyllda – både på jobbet och hemma. Den här veckan har jag till exempel skapat och färdigställt ett projekt i Premiere Pro till ett internationellt företag. Jag har även haft två seminarium, där jag dels presenterade mitt (sista!) pedagogiska projekt, dels fick ta del av massa bra tips på hur jag skulle kunna utveckla våra lärmiljöer på jobbet.

 

Under veckan har jag haft tankar kring att tända en massa ljus, krypa ner i tofflorna och under en filt (vår lägenhet är ju iskall), och designa min alldeles egna webbshop. Hösten är verkligen en favoritperiod för mig och jag kommer nog aldrig kunna sluta tjata om det. Det känns så uppfriskande för det är nog den enda årstiden på året (kanske tillsammans med vintern) som får mig att känna mig extra motiverad till i stort sett ALLT. Det är en årstid där jag sällan känner mig vilsen, och där jag ofta vill göra en (livs)förändring. Jag vill resa, gå på utflykt, läsa böcker, ha filmmaraton, pyssla om hemma (gjorde ju nyligen om i sovrummet), baka och titta på serier – bara för att nämna några exempel. Jag är otroligt taggad på att producera och det är nog det som jag kommer ägna mig åt en hel del framöver.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *