Säg hej till det nya VARDAGSRUMMET

Jag och A kände att vardagsrummet behövde något piggt. Vad är då bättre än en total makeover?

Det här var ett helgprojekt som togs på stort allvar, med några vändor till Hornbach, Ikea, Bauhaus, Jysk och Plantagen.  Är det något som jag älskar med oss två så är det hur vi engagerar oss i olika projekt. Två lika investerade personer, som är lika bra på att bygga upp en färdig produkt tillsammans. Vi råkar nog vara varandras tvillingsjälar även här.

 

Tyvärr har jag inga bra bilder från hur rummet såg ut innan, men det kändes väldigt kalt, trist och onödigt ljust. Jag och A hade egentligen inget specifikt mål i sikte när vi gjorde om, mer än att det skulle kännas enhetligt och “modernt”. I efterhand inser jag att vi har lyckats nyttja varenda liten yta. Till och med sittpuffarna som har fått stå oanvända sedan flera år tillbaka, har hittat sin plats i det nya vardagsrummet.

 

Och med det sagt, så tror jag att jag börjar inse att mitt liv går i cykler om två år. Det händer alltid någonting efter cirka två år. Det blir liksom dags för något nytt. Så känner jag även nu inför de kommande veckorna. Från och med nästa vecka väntar en hel del nya spännande (livs)händelser. Känner mig enormt peppad och exalterad! Vi får dock se om jag skriver mer om det på bloggen.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *