Ett nytt livskapitel

Kan ni förstå att det redan är första september? Tiden har verkligen flugit iväg och under det senaste året har jag (som vanligt) varit engagerad i en mängd olika projekt:

  • Inledningsvis avslutade jag mina masterstudier på topp i början på året. Sedan dess har jag kastat mig in i en hel drös av olika projekt där jag har satsat en större del av min hjärnkapacitet –  från att gräva djupt i PPL-teori, till att designa webbsidor och (håll i hatten!) bli riktigt bra på att laga god mat (ja, det är sant!).
  • Dessutom har jag tillsammans med A arbetat på att utveckla en (väldigt spontan men rätt unik) affärsidé.
  • Just nu är vi i en surdegsbrödsfas här hemma, och bakar minst ett bröd i veckan. Surdegsfebern har tagit över en del av vår vardag, och det kan vara så att jag har råkat beställa hem fyra böcker om surdegsbröd som trillade ner i brevlådan tidigare i veckan.

 

Även om de mest minnesvärda ögonblicken och projekten får förbli hemliga, så har jag en nyhet att dela med er: vi ska flytta!

 

Helt ärligt, jag kan knappt tro det själv. Lägenheten som jag har delat så många minnen med, både glada och sorgsna, är på väg att bli historisk. Min allra första egna lilla vrå, där jag har upplevt så många minnesvärda stunder. Jag är SÅ tacksam för allt det har gett mig.

 

Nu står ett helt nytt kapitel i livet för dörren, fyllt med spännande renoveringar och allt vad det innebär. I mån av tid kommer jag att dela några DIY-projektidéer här på bloggen.  Jag är superpeppad och redo att kasta mig huvudstupa in i dessa projekt – allra helst… NU! Men jag får tråkigt nog “härda ut” lite till.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *