En skiss i Figma

Nyligen snubblade jag över Figma i mitt digitala utforskande, och det väckte min nyfikenhet för att ge det webbaserade verktyget ett försök. För några år sedan fångade Adobe Xd min uppmärksamhet, och även om det har vissa likheter med Figma, minns jag att det tog en lång stund att lära sig grunderna. Figma, å andra sidan, överraskade mig positivt igår med sin användarvänlighet. Om man har tidigare erfarenhet av att arbeta i Photoshop så kommer grunderna naturligt och är enkla att greppa.

 

För mitt första projekt i Figma bestämde jag mig för att återskapa en skärmbild som jag hittade på Google, och resultatet ser ni på bilden ovan. Det tog mig några timmar, men det mesta av tiden gick åt till att bekanta mig med de olika verktygen i programmet. Hittills får det en stark 10/10!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *